‘Vreeswijk bij Kaarslicht’

Op woensdag 16 december aanstaande is het weer zover, ‘Vreeswijk bij Kaarslicht.’ Burgemeester Frans Backhuijs en pastoor van der Vegt zullen de avond om 18.45 uur feestelijk openen. middels het ontsteken van de grote kerstwensboom en de floodlight-verlichting van de Barbarakerk aan de Koninginnenlaan.

Na de opening kunnen de bezoekers een wandeling maken en genieten van diverse koren die op diverse plekken in Vreeswijk kerstliederen ten gehore brengen. Rond 19.00 uur zal voor de 52ste keer een Volkskerstzang worden gehouden in de Barbarakerg met als thema dit jaar: ‘Licht voor iedereen.’ De burgemeester zal voorafgaan met een openingswoord. De kerststal is tot 22.00 uur te bezichtigen.

Tijdens deze 29ste ‘Vreeswijk bij Kaarslicht’ wordt er van 16.00 uur tot 22.00 uur nabij het kaarsjesgebied op de Handelskade een gezellige kerstmarkt gehouden met kerst- en wintergerelateerde artikelen en kunt u genieten van diverse lekkernijen. Natuurlijk zal ook de Kerstman een bezoek aan de kerstmarkt brengen en zal sfeervolle muziek niet ontbreken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren