Katern

Vragen over de hoogte van de WOZ-waarde?

In de tweede helft van februari verstuurt Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht (BghU) namens de gemeente Nieuwegein belastingaanslagen naar een groot gedeelte van de huiseigenaren in onze gemeente. BghU voert de heffing en invordering van lokale belastingen uit. Ook stelt BghU de hoogte van de WOZ-waarden vast voor alle onroerende zaken.

Op dinsdag 1 maart en dinsdag 8 maart zijn taxateurs van BghU van 09.00 uur tot 16.00 uur op het Stadshuis van Nieuwegein aanwezig om vragen over de hoogte van de WOZ-waarde te beantwoorden. U bent die dag welkom om uw vragen live aan hen te stellen. De maatregelen rondom het Coronavirus bepalen of de medewerkers van BghU aanwezig kunnen zijn.

Over de BghU
De BghU – Belastingsamenwerking gemeenten en hoogheemraadschap Utrecht – is een samenwerkingsverband op het gebied van belastingen tussen de gemeenten Bunnik, De Bilt, Houten, Lopik, Nieuwegein, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Zeist en Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. De BghU voert namens deze partijen de heffing en invordering van lokale belastingen uit en stelt de hoogte van de WOZ-waarden vast.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk