Vraag vakantie snelcursussen Merwestein stijgt

De vraag naar de vakantie snelcursussen van Merwestein stijgt nog steeds. Volgens directeur Ton Bothoff komt dat door de relatief lage prijs én de goede kwaliteit die geboden wordt. Merwestein geeft elke schoolvakantie meerdere snelcursussen voor het A- en B-diploma.

Het zwembad van Nieuwegein was één van de eerste zwembaden in Nederland die met zogenaamde snelcursussen begon. In één vakantieweek krijgen de jonge kinderen intensief zwemlessen. Diegene die de snelcursus A volgen, maken in deze week een indrukwekkende vooruitgang in hun zwemtechnieken. Na deze intensieve week volgen zij elke woensdagmiddag les, totdat ze klaar zijn voor het diplomazwemmen. Voor het B-diploma halen de kinderen zelfs vaak al na één vakantieweek hun diploma.

Merwestein organiseert tegenwoordig elke schoolvakantie een snelcursus voor het A-diploma en twee cursussen voor het B-diploma. Dat ook de laatste week van de zomervakantie. “De cursussen voor het B-diploma zitten al helemaal vol, voor de snelcursus A zijn nog enkele plekken beschikbaar. We hebben onderzoek gedaan in de regio, van de gevonden aanbieders zijn wij één van de goedkoopsten. Daarbij komt dat je bij de snelcursussen van Merwestein voor één vast bedrag klaar bent. Haalt een kind het diploma niet, dan neemt Merwestein de kosten van de extra zwemlessen voor haar rekening” aldus Bothoff.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk