Voorzitter Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg stopt werkzaamheden

Door de zeer positieve ontwikkelingen van het Wijknetwerk en de onvoorziene veranderingen op het gebied van zijn mantelzorg heeft Wim Verhaak moeten constateren dat zijn functie als voorzitter van het Wijknetwerk Fokkesteeg niet langer, op een goede manier, zijn te combineren met zijn activiteiten en verantwoordelijkheden in het bestuur van het wijknetwerk.

Wim heeft op 11 november aangegeven niet langer beschikbaar te kunnen zijn als lid en voorzitter van het bestuur van Wijknetwerk Fokkesteeg, een besluit dat de overige bestuursleden graag respecteren.

‘De keus op het terugtreden uit het Wijknetwerk Fokkesteeg heeft te maken met zowel het ‘last in first out principe’ als met het gaan concentreren op zijn vrijwilligerswerk bij de ASD Nieuwegein en Cliëntenraad WIL, in combinatie met zijn zorgtaken’ aldus het bestuur in een reactie. Met enige trots kijkt Wim terug op een zeer succesvolle periode in het bestuur.

Vice-voorzitter Ed de Boer neemt tijdelijk de taak als interim voorzitter op zich en praktisch worden de werkzaamheden gedeeld met de secretaris Hanny Plomp-van Rheenen.

Het bestuur is dan ook op zoek naar een enthousiaste voorzitter (m/v). Lijkt het je wat om in het bestuur van het wijknetwerk je steentje bij te dragen ? Stuur dan een e-mailtje naar: secretaris@fokkesteeg.nl.

Het wijknetwerk bedankt Wim voor al zijn inzet en wensen hem veel sterkte!

Wim Verhaak op de foto rechts tijdens zijn vrijwilligerswerk bij ASD Nieuwegein

One thought on “Voorzitter Stichting Wijknetwerk Fokkesteeg stopt werkzaamheden

  1. Tom Verhoeve

    Dank Wim voor je inzet!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren