Katern

Voorzitter Paul Emmelot weg bij VSV Vreeswijk

Op woensdag 5 april jl. heeft Paul Emmelot het hoofdbestuur ervan in kennis gesteld dat hij om zwaarwegende en uitsluitend persoonlijke redenen heeft moeten besluiten zijn functie van voorzitter van VSV Vreeswijk per direct neer te leggen.

Paul houdt nog altijd evenveel van zijn voetbalclub en de mensen die deze club ‘maken’ als hij altijd al heeft gedaan en dat maakt dat het voor hem bepaald geen gemakkelijke beslissing is geweest. Feit is echter dat al wat hem momenteel persoonlijk ernstig bezighoudt teveel energie en aandacht vraagt om het club-besturen er bij te kunnen blijven doen. Het hoofdbestuur betreurt zijn vertrek, maar respecteert zijn besluit. Het voorzitterschap van de vereniging wordt voorlopig en voor onbepaalde tijd waargenomen door penningmeester Michel van den Hoven.

De vereniging laat weten: ‘Paul’s vertrek heeft niets uitstaande met de fusie-besprekingen die momenteel gaande zijn met SV Geinoord en/of de herinrichting van de sportparken Zandveld en Parkhout. Verder vinden Paul noch het hoofdbestuur het nodig zijn – voor sommigen ongetwijfeld plotselinge – vertrek uit het verenigingsbestuur verder toe te lichten, gelet op het persoonlijke karakter daarvan.’

V.l.n.r: Paul Emmeleot, wethouder Hans Adriani en Hans van der Heijden (SV Geinoord) bij het ondertekenen van de fusie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk