Voorzitter Bouwgein stopt

Mirjam de Groot is per 1 september de nieuwe intermediair van Samen Voor Nieuwegein. Bouwgein is maatschappelijk partner van dit netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Als gevolg hiervan zal De Groot het voorzitterschap van Bouwgein neerleggen. Bouwgein is nog op zoek naar haar opvolger.

De Groot: “Ik heb mij met heel veel plezier de afgelopen jaren ingezet voor Bouwgein. De laatste twee jaar als voorzitter. Ik ben blij dat we inmiddels weer een nieuw pand hebben en dat Bouwgein weer bruist. Mijn nieuwe functie is niet te combineren met Bouwgein. Maar ik zal nog regelmatig op Bouwgein te vinden zijn.”

Mirjam de Groot is voorzitter geweest van het bestuur dat het nieuwe pand heeft gerealiseerd. Op 25 mei is het geopend door de burgemeester, de heer Backhuijs. Ook Bouwgein gelooft in werken met partners. KMN Kind & Co gebruikt het pand en terrein voor naschoolse opvang. En Stichting Beschermende Woonvormen Utrecht biedt de mogelijkheid aan haar cliënten om werkzaamheden bij Bouwgein te verrichten. Verder is de bouwspeeltuin erg populair bij jongeren voor hun maatschappelijke stage. Het bestuur gaat de komende tijd op zoek naar een opvolger voor De Groot. Ook nieuwe vrijwilligers blijven welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren