Voorontwerp Bestemmingsplan Jutphaas-Wijkersloot

Het college heeft ingestemd met het voorontwerpbestemmingsplan Jutphaas-Wijkersloot. Dit bestemmingsplan is het eerste plan dat in het kader van het project Actualisering Bestemmingsplannen is opgesteld. Op donderdag 11 december 2003 zal het voorontwerp-bestemmingsplan besproken worden in de raadscommissie Ruimtelijke Inrichting en Milieu (RIM). Daarna start de inspraakprocedure.

Het voorontwerpbestemmingsplan Juphaas-Wijkersloot geeft aan welke bestemming de gronden in het gebied hebben. Dit is verwerkt in een plankaart. Daarnaast zijn er voorschriften opgenomen, waaraan het gebruik en de bebouwing van bepaalde bestemmingen moeten voldoen. Het bestaande ruimtelijk relevante beleid, zoals detailhandel-, milieu- en werkgelegenheidsbeleid, is in het plan verwerkt. Het voorontwerp is een conserverend bestemmingsplan, dat wil zeggen dat bestaand beleid is vastgelegd en nieuwe ontwikkelingen niet zijn meegenomen.

Door de actualisatie van het plan beschikt de gemeente, na de definitieve vaststelling, over een eenduidig juridisch-planologisch toetsingskader voor de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk