Voorleesmiddag op Bouwspeeltuin Jeugdland

Op woensdag 3 april aanstaande houdt Bouwspeeltuin Jeugdland aan de Helmkruid in Nieuwegein een voorleesmiddag voor kinderen. Vindt je het ook zo fijn om voorgelezen te worden? Kom dan naar deze voorleesmiddag en luister naar de bekende Utrechtse en Nieuwegeinse schrijvers en voorlezers Mariska Bogaerds, Renée Blom en Sophie Kwakernaak.

De voorleesmiddag begint om 15.00 uur en de toegang is natuurlijk gratis. Na afloop kun je gratis een mooi boek uit het Kinderzwerfboek Station meenemen.

Over Jeugdland
Op Bouwspeeltuin Jeugdland zijn er tal van activiteiten. De speeltuin is twee keer per week open, namelijk op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur en zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur. De kinderen tot en met 13 jaar kunnen dan bouwen, spelen, skelteren en regelmatig organiseren de vrijwilligers een knutselmiddag of themadag, zoals nu een voorleesmiddag. Spelen bij Jeugdland is gratis.

Kinderzwerfboek Station
Sinds kort heeft de Bouwspeeltuin ook een Kinderzwerfboek Station. Deze zwerfboeken zijn niet van één kind, maar van alle kinderen. Je neemt het boek mee naar huis en als je het uit hebt, geef je het boek weer door. Je laat het achter op school, KinderzwerfboekStation, in een sportkantine, in een bus of…

Er zijn meer dan 1000 KinderzwerfboekStations verspreid over heel Nederland. Iedere dag komt er wel een Station bij. Zoals deze bij Jeugdland aan de Helmkruid in Nieuwegein.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren