Voorleeslunch: dit keer op 20 april i.v.m. Koningsdag

De mooiste, ontroerendste en spannendste verhalen uit de wereldliteratuur, maar ook waargebeurde verhalen en gedichten komen aan bod tijdens de voorleeslunch in de bibliotheek De tweede verdieping. Normaal gesproken elke laatste woensdag van de maand in de bibliotheek, maar nu een keer een weekje eerder – op woensdag 20 april – in verband met Koningsdag.

Vrijwel elke laatste woensdag van de maand van 11.00 uur tot 13.00 uur, organiseert de bibliotheek de maandelijkse voorleeslunch voor ouderen. Na het voorlezen wordt een heerlijke lunch geserveerd. Dan is er tijd om met elkaar na te praten en je eigen verhalen met elkaar te delen.

Mohammed Benzakour
Tijdens de voorleeslunch van woensdag 20 april zal Mohammed Benzakour spreken over de Eerste Liefde en sluit daarmee aan bij de boekenweek van eerder die maand. 

Mohammed Benzakour (Marokko, 1972) is naast schrijver ook columnist, essayist, socioloog, schaker, imker, visser en amateur astronoom. Als eigenzinnig opiniemaker stelt hij regelmatig kwesties op het breukvlak van cultuur en religie aan de orde.

Deelname
Deelname aan deze voorleeslunch is gratis voor leden. Nog geen lid? Met een clubkaart (gratis, alleen eenmalig € 7,00 administratiekosten) krijg je toegang tot alle activiteiten! Meer informatie en aanmelden via de agenda op de website van de bibliotheek De tweede verdieping.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren