Voorleesestafette in buurtcentrum De Spil

Vindt u voorlezen leuk? Komt u vaker in buurtcentrum De Spil in Nieuwegein-Zuid? Of wilt u een keer zien wat zo’n buurtcentrum allemaal te bieden heeft? Doe dan op dinsdag 8 november mee aan de voorleesestafette van de Bibliotheek Nieuwegein in buurtcentrum De Spil. Die dag is er open huis in De Spil aan de Ratelaar 100 in Nieuwegein-Zuid. Tussen 15.00 en 17.00 uur houdt de bibliotheek haar voorleesestafette.

‘We willen in die twee uur zo veel als mogelijk mensen laten voorlezen. Iedereen ‘krijgt’ een alinea uit een dierenverhaal van de beroemde schrijver Toon Tellegen. Een bibliotheekmedewerker neemt de voorleessessie op met een camera. Op die manier kan heel Nieuwegein achteraf genieten van de mooie en spannende voorleesverhalen.’ aldus de bibliotheek.

Verder die middag in De Spil: een fitnesstest, de weggeefwinkel en koffie voor iedereen. En om 17.30 komt wethouder Bert Lubbinge het buurtcentrum officieel openen. Last but not least: elke voorlezer krijgt van ons een cadeautje.

De Boekenbalie in De Spil is een bibliotheekvoorziening voor de wijkbewoners in Nieuwegein-Zuid. Met dit bibliotheeksteunpunt hebben de inwoners van Hoogzandveld, Zandveld, Lekboulevard en Fokkesteeg een plek waar ze boeken kunnen lenen, inleveren of gereserveerde boeken kunnen ophalen. De Boekenbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 – 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk