Voorleesdagen in de bieb

Voorlezen is niet alleen ontzettend leuk, maar het bevordert ook de taalontwikkeling van kinderen. Als klap op de vuurpijl zorgt voorlezen voor een sterkere band tussen voorlezer en kind. Daarom viert bibliotheek De tweede verdieping de magie van voorlezen tijdens de Nationale Voorleesdagen 2018 (24 januari t/m 3 februari). In deze periode lezen vrijwilligers van de Voorleesbrigade van de bibliotheek voor door heel Nieuwegein. Alle voorleesdata en tijden zijn hier te vinden.

Ook is er tijdens de Voorleesdagen veel voordeel voor (nieuwe) leden! Alle leden kunnen tijdens de Voorleesdagen gratis de Voorleesgids komen ophalen bij het infopunt van de bibliotheek. In deze gids staan allerlei handige tips die het voorlezen nog leuker en makkelijker maken!

Kinderen die tijdens de Voorleesdagen lid worden van de bibliotheek, ontvangen een vingerpoppetje van de tijger uit het Prentenboek van het Jaar ‘Ssst! De tijger slaapt’.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren