Katern

Voorlees koffieochtend voor migranten

2013 is uitgeroepen tot het jaar van het voorlezen, met als doel iedereen te laten ervaren dat voorlezen leuk en waardevol is. Speciaal voor migrantenouders en of verzorgers organiseert bibliotheek ‘De tweede verdieping’ in samenwerking met Movactor een gezellige koffieochtend met voorlezen. Ook niet-allochtone ouders zijn van harte welkom. Dit vindt plaats op donderdag 31 januari van 9.30-11.00 uur.

De ouders worden ontvangen met koffie en thee met iets lekkers erbij. Voor de kinderen die meekomen zijn er pakjes drinken. Er wordt verteld over de bibliotheek, over voorlezen en waarom dit zo belangrijk is, en er wordt ook voorgelezen aan de ouders. Hierna is er een rondleiding door de bibliotheek en kunnen de kinderen die mee zijn gekomen zich gratis inschrijven en krijgen ze een goodie-bag mee. De ouders kunnen een gratis proef-abonnement krijgen voor drie maanden.

Als promotie-actie krijgen alle nieuwe leden die zich inschrijven tijdens de voorleesdagen een leuk poppetje (van het prentenboek van het jaar). Dit is voor kinderen t/m 5 jaar, en zolang de voorraad strekt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk