Katern

Voorjaarswandeltocht met Atverni

Zondag 18 maart aanstaande organiseert Atverni weer haar jaarlijkse voorjaarswandeltocht. Met wandelen zie je meer, ontdek je nieuwe plekjes en ervaar je de natuur met al je zintuigen. De organisatie nodigt iedereen uit om aan deze wandeltocht deel te nemen.

De wandeling gaat over de polderwegen van Galecop dwars door Nieuwegein en het pittoreske Vreeswijk. Voor de langere afstanden over de Lekdijk naar Vianen. Er wordt een parcours uitgezet van 10, 20 en 30 km. Onderweg zijn er rustpunten, bij de Voetbalvereniging en het bijzondere Fort Vreeswijk waar o.a. vrijwilligers van Atverni zorgen voor de inwendige mens.

Tussen 08.00 uur en 12.00 uur kunt u zich inschrijven voor de start vanuit de kantine van Atverni aan de Galecopperzoom 6 in Galecop. Hier zijn de routebeschrijvingen beschikbaar. De kosten voor de inschrijving zijn € 3,00 voor leden van een wandelbond. Niet leden betalen € 3,50. Kinderen tot 12 jaar, mits onder begeleiding, zijn gratis. Deelnemers ontvangen een herinneringsmedaille naar keuze van de vele Sluizen.

De voorjaarswandeltocht is niet alleen voor de fanatieke wandelaars, maar zeker ook voor hen die niet gewend zijn aan lange wandelingen. Iedereen die de natuur al wandelend in al zijn facetten wil ervaren in en rondom Nieuwegein is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren