Voordelen van een zakelijke rekening openen bij ING

Voor grote ondernemingen is het standaard dat zij gebruikmaken van een zakelijke bankrekening. Als jij als kleine ondernemer een bankrekening wilt openen, dan doe je er ook goed aan, om niet gebruik te maken van jouw particuliere rekening maar ook een zakelijke ­rekening te openen. Bij ING is het openen van een zakelijke rekening een fluitje van een cent en je profiteert van diverse voordelen. Het belangrijkste voordeel, is dat een zakelijke rekening van ING goedkoop is. Bekijk meer voordelen hieronder en kom langs in een lokaal ING kantoor om je rekening direct te openen.

Wie kan een zakelijke rekening openen bij ING?
ING Behoort tot één van Nederlands grootste banken. Ook internationaal heeft ING een grote naam. Ondernemers weten bij ING daarom dat hun geld in goede handen is. Veel grote tot zeer grote bedrijven hebben al jaren een zakelijke rekening bij ING. Ook ondernemers uit het MKB weten ING te vinden als hun huisbank. Tenslotte let ING ook op de kleintjes, namelijk kleine ondernemers, ZZP´ers en verenigingen en stichtingen, zijn welkom om een ING zakelijke rekening te openen en te profiteren van de vele voordelen. Op zakelijkbankieren.nl kun je lezen van welke voordelen je profiteert, in vergelijking met andere banken en financiële instellingen.

ING is een stabiele bank
Ondernemers houden niet van onzekerheid. Zij willen weten waar zij aan toe zijn en dit geldt helemaal op financieel gebied. Als ondernemer wil jij niet voortdurend bezig zijn met jouw zakelijke bankrekening en of je geld hier wel veilig op staat. Met een zakelijke ING rekening, hoef jij je hier geen zorgen over te maken. ING is een zeer stabiele bank, heeft veel kantoren in het binnenland, maar ook in het buitenland en is online goed bereikbaar.

De uitstekend werkende app
Jouw bankrekening altijd met je mee. Dit kan met de handige en zeer gebruiksvriendelijke ING app. Voor kleine ondernemers is het bovendien erg gemakkelijk om in de app snel te schakelen tussen jouw zakelijke rekening en jouw privérekening. Omdat boekhouden voor jou misschien onnodig veel tijd kost, kun je met de app direct facturen en bonnen inscannen. Een factuur of bonnetje kwijtraken is niet zo erg meer en je kunt de app simpel koppelen aan boekhoudsoftware.

Maak spaarpotjes met de saldoverdeler
Uniek is dat zakelijke klanten hun zakelijke rekening kunnen indelen in ´spaarpotjes´. Dit heet de ING saldoverdeler. Maak een spaarpotje aan voor de BTW-rekening, dan weet je zeker dat ook als de BTW aangifte een keer tegenvalt, jij nog geld hebt staan en speciaal voor dit doel. Je hoeft dan geen andere middelen aan te spreken. Zo kun je ook voor bepaalde investeringen of onverwachtse uitgaven een spaarpotje maken middels de saldoverdeler.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk