Voordeel met de kids&Kom-club voor de jeugd

Kinderen hebben een streepje voor bij De Kom! Jonge theaterliefhebbers die regelmatig jeugdtheatervoorstellingen bezoeken kunnen lid worden van de kids&Kom-club. Kinderen voor wie een jeugdtheaterabonnement besteld wordt van tenminste drie jeugd & familievoorstellingen zijn automatisch lid van kids&Kom. Het lidmaatschap van deze club kost niets en levert veel leuke voordelen op. Zoals een eigen clubpas waarmee kids&Kom-leden gedurende het hele theaterseizoen 10% korting krijgen op alle voorstellingen uit het theaterprogramma met het kids&Kom-logo.

Er zijn maar liefst vijftien verschillende kids&Kom-voorstellingen om uit te kiezen. Voor de kleintjes zijn er bijvoorbeeld de ‘Peuterparade’ (2+) en ‘Het mooiste van Sesamstraat’ (3+). Voor de wat oudere kinderen zijn er ondermeer de clown Arno Huibers (4+), de musical ‘Kruimeltje’ (6+) en de muziekvoorstelling ‘Peter en de Wolf’ (8+).

Wie in theaterseizoen 2011-2012 een jeugdtheaterabonnement bestelt, krijgt weer een leuke kids&Kom-verrassing: de KOMMOK. Deze KOMMOK kun je zelf versieren door er een kleurplaat van De Kom in te doen. De kleurplaten zijn speciaal voor kids&Kom getekend door kunstenaars die ook lesgeven in De Kom. Maar natuurlijk kun je er ook een eigen ontwerp in stoppen. Zo drink jij straks uit een beker die niemand anders heeft: je eigen KOMMOK!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk