Voorbereidingen Vreeswijk bij Kaarslicht

Na de voorbereidingen voor de Intocht van Sinterklaas en nadat alles weer is opgeruimd gaan de voorbereidingen voor Vreeswijk bij Kaarslicht naadloos in elkaar over. Dankzij de groep vrijwilligers van de Activiteitengroep Vreeswijk zal er binnen afzienbare tijd in Vreeswijk een fantastische kerstsfeer heersen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op woensdag 3 december zijn de kerstbomen in Oud-Vreeswijk geplaatst.

De voorbereidingen bestaan niet alleen uit het plaatsen van de kerstbomen. Voordat de kerstverlichting wordt opgehangen en de kerstbomen worden geplaatst, wordt o.a. de kerstverlichting gecontroleerd, worden de aansluitingen geplaatst en worden de voeten voor de kerstbomen geplaatst. Dit is maar een klein onderdeel van alle werkzaamheden die er moeten gebeuren voor dit unieke evenement.

De vrijwilligers zijn nu al twee weken bezig om ervoor te zorgen dat Vreeswijk bij Kaarslicht wederom een onvergetelijke avond gaat worden en die zeer zeker een bezoek waard is.Ook op de dag zelf, woensdag 17 december, zal iedereen druk in de weer zijn met het plaatsen en aansteken van de kaarsen (met hulp van vele bewoners), het ophangen van de fakkels en het versieren van de zeker 80 kerstkramen, die dit jaar op de kerstmarkt staan. Ook de drie verkoopkramen van de organisatie, waar glühwein verkocht wordt vergt veel werk, waaraan veel vrijwilligers meewerken. Bij de voorbereiding en tijdens dit evenement kan de organisatie rekenen op ruim 120 vrijwilligers.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren