Voorbereiding van de Kleine Prijs van Nieuwegein in volle gang

De trouwe bezoeker zal weten dat Geinbeat naast haar jaarlijks terugkerend festival ook de Kleine Prijs van Nieuwegein organiseert. Dit is een muziekwedstrijd voor beginnende bands die op de één of andere manier een verbintenis hebben met Nieuwegein. De winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein krijgt een podium tijdens het Geinbeat festival. Daarnaast zal de Kleine Prijs van Nieuwegein de winnaar voordragen voor de Utrecht Popprijs.

Heb jij een beginnende band, die een verbintenis heeft met Nieuwegein? Schrijf je dan nu in voor de Kleine Prijs van Nieuwegein door een email te sturen naar kleineprijs@geinbeat.nl waarin je het volgende vermeld: Naam band/artiest, soort muziek, aantal bandleden, wat wie bespeeld, hoe lang bij elkaar en wat er aan techniek nodig is. Alle soorten muziek zijn hierbij welkom, zolang het maar origineel is.

De Kleine Prijs van Nieuwegein bestaat uit twee voorrondes, met elk maximaal vijf bands. De twee voorrondes vinden plaats op vrijdag 1 maart 2019 en vrijdag 8 maart 2019. Uit iedere voorronde komen twee winnaars: Eén publiekswinnaar en één winnaar die door een onafhankelijke jury wordt bepaald. De vier winnaars spelen op vrijdag 22 maart 2019 tijdens de finale. De winnaar van de finale wordt vervolgens voorgedragen voor de Utrecht Popprijs en krijgt de mogelijkheid om op 13 juli 2019 tijdens de 25ste editie van Geinbeat te spelen.

Publiek welkom tijdens de voorrondes
Ook wordt iedereen van harte uitgenodigd om naar de voorrondes en de finale te komen. Hiervoor geldt een kleine entreeprijs van € 5,-. Iedereen in het publiek heeft de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen tijdens deze avond. De deuren voor het publiek gaan om 19.00 uur open.

De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij de Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: