Kleine Prijs van Nieuwegein start vrijdag 1 maart aanstaande

De trouwe bezoeker zal weten dat Geinbeat naast haar jaarlijks terugkerend festival ook de Kleine Prijs van Nieuwegein organiseert. Dit is een muziekwedstrijd voor beginnende bands die op de één of andere manier een verbintenis hebben met Nieuwegein. De winnaar van de Kleine Prijs van Nieuwegein krijgt een podium tijdens het Geinbeat festival. Daarnaast zal de Kleine Prijs van Nieuwegein de winnaar voordragen voor de Utrecht Popprijs.

De Kleine Prijs van Nieuwegein bestaat uit twee voorrondes, met elk maximaal vijf bands. De twee voorrondes vinden plaats op vrijdag 1 maart 2019 en vrijdag 8 maart 2019. Uit iedere voorronde komen twee winnaars: Eén publiekswinnaar en één winnaar die door een onafhankelijke jury wordt bepaald. De vier winnaars spelen op vrijdag 22 maart 2019 tijdens de finale. De winnaar van de finale wordt vervolgens voorgedragen voor de Utrecht Popprijs en krijgt de mogelijkheid om op 13 juli 2019 tijdens de 25ste editie van Geinbeat te spelen.

Publiek welkom tijdens de voorrondes
Ook wordt iedereen van harte uitgenodigd om naar de voorrondes en de finale te komen. Hiervoor geldt een kleine entreeprijs van € 5,-. Iedereen in het publiek heeft de mogelijkheid om op zijn of haar favoriet te stemmen tijdens deze avond. De deuren voor het publiek gaan om 19.00 uur open. Deelnemers aan de Kleine Prijs van Nieuwegein 2019 zijn:

 • The Alternative (Pop rock/indie)
 • Kick me Out (Punk/poppunk/metal)
 • A Beautiful Lie (Rock met een poptwist)
 • Brand Ares (Rock)
 • Joy Killed the Duke (Rock en alternatief)
 • Steppenville (Rock)
 • Bjorn Flarf (Glam metal meets crust)
 • The Code Name (Traditionele rock)
 • Thomson’s Lamp (Alternatieve rock)

De Kleine Prijs van Nieuwegein vindt plaats bij de Partner aan de Nedereindseweg 401 A in Nieuwegein.

One thought on “Kleine Prijs van Nieuwegein start vrijdag 1 maart aanstaande

 1. Antoinette van den IJssel

  Hartstikke leuk.. Maar als je onder bewind zit met €30 is €5 een heel groot bedrag!
  Jammer!!! Antoinette

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren