Volvoklassiekerbeurs in de Homeboxx

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober aanstaande zal voor de 21ste keer de Volvo Klassiekerbeurs (VKB) worden gehouden. Deze keer staat de Homeboxx aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein in het teken van deze Zweedse auto fabrikant. De beurs, die geopend is van 10.00 uur tot 17.00 uur, is gericht op alle liefhebbers van klassieke Volvo’s. De entree is € 9,- , vrouwelijke bezoekers betalen € 5,- en voor kinderen tot 12 jaar is de entree gratis.

Deze keer is het beursthema ‘30 jaar Volvo 700’. Alle Belgische- en Nederlandse Volvoclubs zijn present op het feest en er worden weer meer dan 4000 bezoekers uit heel Europa verwacht. Buiten alle gangbare beursactiviteiten is er informatie van reisaanbieders en geven specialisten antwoord op alle technische vragen. Voor de volwassen Volvo-liefhebbers zijn er workshops en de volgende generatie wordt ook prettig bezig gehouden.

Op de VKB vindt u klassieke Volvo’s en bijbehorende onderdelen, maar ook verwante artikelen zoals smeermiddelen, gereedschappen, literatuur en miniaturen. Naast onderdelenleveranciers, restaurateurs, autobedrijven, handelaren in automobilia en particuliere aanbieders zijn ook de Nederlandse en Belgische Volvo verenigingen vertegenwoordigd. Bezoekers krijgen zo een goed beeld krijgt van het Volvo klassieker gebeuren. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert de Volvo V700 Vereniging een tentoonstelling in de vide. Het horecaterras op de verdieping hierop een mooi uitzicht. Overdonderd door al het Volvo gebeuren? Maak dan de mooie rit in de omgeving van Nieuwegein die het VKB-team voor u heeft uitgezet. De beschrijving ligt op de VKB voor u klaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk