Katern

Volop vermaak voor alle kinderen in de kerstvakantie

In het sportcentrum Merwestein van de NV Sportinrichtingen Nieuwegein is het al jarenlang een groot feest in de kerstvakantie. Lekker zwemmen met het hele gezin in het subtropisch zwemparadijs, veelal met extra spelletjes en activiteiten.
Dit jaar heeft de NV Sportinrichtingen Nieuwegein haar activiteiten voor kinderen uitgebreid. In de komende kerstvakantie staan er niet alleen activiteiten in het zwembad op het programma, maar worden er door heel Nieuwegein sport- en spelactiviteiten georganiseerd. Dit door de reeds bekende Combinatiefunctionarissen van het project ‘Nieuwegein Beweegt’ van de gemeente Nieuwegein. Deze activiteiten zijn gericht op kinderen uit groep 1 tot en met 8 die op een Nieuwegeinse basisschool zitten of die in Nieuwegein wonen.Op het programma staan onder anderen kennismakingslessen met judo en ju jitsu bij Comby Sport, zwemmen in Merwestein en sporten in de volgende gymzalen: de Evenaar, de Waterlelie, de Driemaster en Wijkersloot. Deelname kost in de gymzalen maar € 1,- per activiteit per kind! Op de website van Merwestein is het complete overzicht van alle activiteiten te vinden, met daarbij de voorwaarden en hoe in te schrijven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!