Volkskerstzang Barbarakerk opgenomen

Vorige week woensdag vond de vijftigste Volkskerstzang plaats in de Barbarakerk Vreeswijk in Nieuwegein. De komende (kerst)dagen is de uitzending te zien via onze website. Klik hiervoor op het videocameraatje hieronder.

Medewerking kreeg de Volkskerstzang van de koren van de Barbarakerk, De Cantorij, Kunst na Arbeid en een samengesteld kinderkoor. Burgemeester Backhuijs sprak een kerstboodschap uit. Binnenkort is er een DVD beschikbaar van de opname in de Barbarakerk. De DVD van de 50ste Volkskerstzang is te koop voor 10 euro (incl. BTW, excl. 3,50 verzendkosten) per stuk. Meer informatie via info@promare.nl. Om de kosten zo laag mogelijk te houden wordt de DVD-opname door drie sponsoren ondersteund, dat zijn Stam Renault Nieuwegein, steenhouwerij Skledar & Brandwijk, de organisatie van Vreeswijk bij Kaarslicht en de Activiteitengroep Vreeswijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren