Volgens Niels Bosman is afvallen helemaal niet zo moeilijk

Zoals de naam al doet vermoeden helpt het platform dat Makkelijk Afvallen (MA) heet je om gewicht te verliezen zonder dat dit je heel erg veel moeite hoeft te kosten. Het platform helpt je met het verliezen van gewicht door het aanbieden van recepten, artikelen en succesverhalen. Het bied je bovendien ruim 800 koolhydraatarme recepten.

Het platform van grondlegger Niels Bosman
Makkelijk Afvallen bied je ook de optie weekmenu’s aan te schaffen voor een periode van vijftig dagen en maakt het mogelijk af te vallen zonder dat je heel erg veel hoeft te sporten of te bewegen. Ook van een hongergevoel is geen sprake als jij je houdt aan de tips en adviezen van Makkelijk Afvallen. Makkelijk Afvallen is echter toch vooral het platform van Niels Bosman, toch wel het uithangbord van deze manier van afvallen. Bosman heeft een duidelijk doel voor ogen en wil voor het jaar 2030 dat zeker een miljoen mensen het figuur hebben dat ze willen. In zijn ogen is MA een community, waar mensen die af willen vallen elkaar kunnen vinden om zo samen te werken aan hun figuur.

Ook meer mentale en fysieke energie
Volgens Bosman begint alles bij de juiste voeding. Volgens Bosman is een ideale wereld een wereld waarin iedereen ook weet wat gezonde voeding is. Met de kennis van Makkelijk Afvallen maak je steeds de juiste keuzes. En die moeten uiteindelijk leiden tot een gezond en een mooi lichaam, net als meer mentale en fysieke energie. In de ogen van Bosman hoeft gezonde voeding helemaal niet moeilijk te zijn. Afvallen is, zo weet hij, een kwestie van het nemen van de juiste voedingsstoffen. Het mooie aan het volgen van MA is dat het geoorloofd is om een zogenaamde cheat day te hebben. Dat is een dag waarop je wel eet wat je wilt. Dat alles even mag.

Deel de dag of de week op in delen
Behalve de koolhydraatarme diëten kan Makkelijk Afvallen je ook helpen bij het principe dat Intermittent Fasting heet. In goed Nederlands staat dit voor gewoon vasten. Dit is een zeer doeltreffende manier om gewicht te verliezen. Je wisselt periodes waarin je eet af met periodes dat je niets eet, waarin je dus vast. Bij deze manier speelt wat je eet minder een rol, maar gaat het vooral om wanneer je wel en wanneer je niet eet. Je kunt dit overigens op verschillende manieren toepassen. Zo kun jij de week opdelen in delen en dus in dagen dat je wel en niet eet, je kunt ook de dag in blokken verdelen en je eetmomenten plannen.

Zelfs het hongergevoel blijft uit
Vasten is een eenvoudige manier om gewicht te verliezen. Mocht je besluiten dat je bepaalde dagen niet eet, dan is dat wel even wennen. Het is echter opmerkelijk hoe snel je lichaam went aan deze situatie. Gemakkelijker is het opdelen van een dag in delen. Dan blijft zelfs het hongergevoel uit. Steeds meer mensen raken ondertussen overtuigd van deze manier van afvallen. En dat tot de bekende Hollywoodsterren aan toe.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk