Volgende generatie neemt Faber For Finance over

Enige jaren terug kondigde Peter Faber aan dat familiebedrijf Faber For Finance in Nieuwegein op korte termijn in handen van de volgende generatie over zou gaan. Inmiddels is het zover. Op 3 januari 2017 jl. vond de officiële overdracht plaats en is Jeffrey Faber, zoon van Peter, de nieuwe directeur van Faber For Finance. Sinds 2008 werkt het familiebedrijf als zelfstandige onderneming en heeft het zich gespecialiseerd in hypotheken, financieringen, bancaire diensten en als aankoopmakelaar. Peter Faber heeft voor het bedrijf steeds een gericht doel voor ogen gehad, namelijk dat hij het wilde doorgeven aan de volgende generatie. Vanaf het begin is naar deze overname toegewerkt.

Jeffrey Faber is al tien jaar werkzaam binnen het familiebedrijf en weet hoe het er aan toegaat. “Vanaf het begin waren we al bezig met het feit dat ik het bedrijf in de toekomst zou overnemen. Vanuit deze gedachte heb ik ook veel inbreng en sturing kunnen geven en ben ik overal bij betrokken geweest. Bij ons geldt de regel dat je van elkaar blijft leren, of je nou jong bent of oud, dat maakt niet uit.” Hij vervolgt: “Mijn vader is net 66 jaar geworden en is van plan om over één à twee jaar met pensioen te gaan. In de afgelopen jaren bouwde hij zijn werk al langzaam af en nu is hij nog drie dagen per week op kantoor te vinden. Hij geniet duidelijk van zijn vrije tijd en heeft hier genoeg invulling voor als biljartspeler op niveau en fanatiek watersporter.”

Op 3 januari 2017 zijn de papieren getekend en neemt Jeffrey Faber officieel het bedrijf van zijn vader over. “Ik zal er hard voor werken om het bedrijf in de stijgende lijn te blijven voortzetten. We blijven alle ontwikkelingen op ons vakgebied volgen en zullen daar vooral op vooruit blijven lopen”, aldus Jeffrey Faber, directeur in spé van Faber For Finance. Faber fot Finance is gevestigd aan de Zwanenburgstraat 1b in Nieuwegein.

Op de foto v.l.n.r Jeffrey en Peter Faber

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk