Volg de bouw van de 3e sluiskolk van dichtbij tijdens rondleiding

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleiding vindt plaats op donderdag 8 februari.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Dit keer op donderdag 8 februari. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

Wat gaan we bekijken
Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Op donderdag 8 februari gaan we kijken naar de vorderingen in het buitenste sluishoofd en in de 3e kolk. Deze rondleiding is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen onder de 8 jaar.

Datum en tijd
De eerstvolgende rondleiding is op donderdag 8 februari van 17.00 tot ongeveer 18.30 uur. Meld je snel aan want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die jij aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk jou op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding word je dan als eerste benaderd en krijg je voorrang.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren