Volg de bouw van de 3e kolk Prinses Beatrixsluis tijdens rondleiding

Wil je meer te weten komen over de bouw van de 3e kolk van Prinses Beatrixsluis en de verbreding van het Lekkanaal en wil je dit van dichtbij meemaken? Geef je dan op voor een maandelijkse rondleiding. De volgende rondleiding vindt plaats op woensdag 29 november.

Sas van Vreeswijk organiseert één keer per maand rondleidingen over het bouwterrein, mits de werkzaamheden het toelaten. Dit keer op woensdag 29 november. Een unieke ervaring om de bouw van dichtbij te bekijken!

Wat gaan we bekijken
Per maand wisselt de invulling van de rondleiding. Op woensdag 29 november gaan we kijken naar de vorderingen rondom de verbreding van het Lekkanaal te noorden van de sluis. Sas verbreedt hier het Lekkanaal achter de bestaande damwand van het Lekkanaal, om zo de scheepvaart niet te hinderen en veilig te kunnen werken. Deze rondleiding is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn en voor kinderen onder de 8 jaar.

Datum en tijd
De eerstvolgende rondleiding is op woensdag 29 november van 15.00 tot 16.00 uur. Meld je snel aan want met een maximale groepsgrootte van 25 personen per rondleiding geldt: vol = vol. Let op: voor deze rondleiding verzamelen we bij Poort 2 bij de Schalkwijkse Wetering!

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een email te sturen naar contact@sasvanvreeswijk.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en leeftijd van de personen die jij aanmeldt. Deelname is op volgorde van inschrijven. Mocht de groep vol zijn, dan plaatst Sas van Vreeswijk jou op een reservelijst. Bij de volgende rondleiding word je dan als eerste benaderd en krijg je voorrang.

Vragen?
Neem dan vooral contact op met Sas van Vreeswijk op contact@sasvanvreeswijk.nl.

One thought on “Volg de bouw van de 3e kolk Prinses Beatrixsluis tijdens rondleiding

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren