Katern

Vogelbeurs bij ‘De Vogelvriend Nieuwegein’

Op zaterdag 24 januari wordt er door vogelvereniging “De Vogelvriend-Nieuwegein” weer een regio vogelbeurs georganiseerd in het clubhuis Rond ’t Fort 14 te Nieuwegein. Een beurs voor het ruilen, kopen en verkopen van volièrevogels. De vogelbeurs is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deze beurs wordt elke 4e zaterdag van de maand gehouden behalve in november / december en niet in de zomer. Er is voldoende parkeergelegenheid. In een gezellige sfeer kunt u naar de vogels kijken en eventuele benodigde materialen aanschaffen. Tevens kunt u ook gelijk wat te eten kopen voor uw vogels, maar ook voor uzelf. U kunt ook de website bezoeken. Zij beschikken over een eigen clubhuis ‘De Volière.’ Dit in het gebouw ’t Drieluik aan Rond ‘t Fort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Vogelbeurs bij ‘De Vogelvriend Nieuwegein’

Op zaterdag 27 september wordt er door vogelvereniging “De Vogelvriend-Nieuwegein” weer een regio vogelbeurs georganiseerd in het clubhuis Rond ’t Fort 14 te Nieuwegein. Een beurs voor het ruilen, kopen en verkopen van volièrevogels. De vogelbeurs is van 10.00 uur tot 13.00 uur. Deze beurs wordt elke 4e zaterdag van de maand gehouden behalve in november / december en niet in de zomer. Er is voldoende parkeergelegenheid. In een gezellige sfeer kunt u naar de vogels kijken en eventuele benodigde materialen aanschaffen. Tevens kunt u ook gelijk wat te eten kopen voor uw vogels, maar ook voor uzelf. U kunt ook de website bezoeken. Zij beschikken over een eigen clubhuis ‘De Volière.’ Dit in het gebouw ’t Drieluik aan Rond ‘t Fort.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren