Katern

Vogelbal: voetbalfun met een twist

Vogelbal is iets heel bijzonders: voetballen met een speciale bril op. Hierdoor zie je jezelf tijdens het voetballen van bovenaf, net als een vogel! Nieuwegeiners die deze nieuwe, hippe sport een keer willen uitproberen, krijgen nu de kans om dit te doen. Bibliotheek De tweede verdieping houdt in het laatste weekend van de zomervakantie een vogelbaltoernooi.

Het toernooi is speciaal voor (groot-)ouders met hun (klein-)kinderen van 6 tot 14 jaar (maar overige familie en vrienden zijn natuurlijk ook welkom). Nog even genieten met en van elkaar voordat het drukke leven met school en werk weer start.

Een team bestaat uit 2 personen: een (groot-)ouder en een (klein-)kind. De volwassenen staan op doel en de kinderen kunnen zich lekker uitleven in het veld. Benieuwd? Kom ook vogelballen op zaterdag 22 augustus van 13.00 – 15.00 uur! Voor het winnende team wacht er een leuke prijs!

Locatie: sporthal Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein. Deelname kost € 5,- per team van 2 personen. Aanmelden via actie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren