Vogel- en natuurwandelingen in park Oudegein

Bent u een natuurliefhebber en een liefhebber van park Oudegein? Wilt u die ijsvogel in het park ook wel eens zien? Iedere eerste zaterdag van de maand wandelt Luc de Bruijn door het park op zoek naar vogels en allerlei andere dieren en planten. U kunt mee, gratis. De wandeling duurt twee uur. De komende wandeling is op zaterdag 3 juni 2017 van 08.00 uur tot 10.00 uur.

Luc de Bruijn van de Vogelwacht Utrecht en wandelt iedere 1e zaterdagochtend van de maand door park Oudegein. Aanmelding is niet nodig. Bij heel slecht weer gaat het niet door.

De start is bij parkeerplaats Jack’s Grillhouse aan het Parkhout 2 in Nieuwegein. Voor meer informatie kunt u Luc de Bruijn een mailtje sturen: l_de_bruijn@hotmail.com. In juli en augustus is er zoals elk jaar geen wandeling. Vanaf september weer wel op iedere eerste zaterdag van de maand.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren