Voetgangersbrug vernieuwd

Toen lezeres Loes van der Wal deze week aan de wandel was, met in het achterhoofd het idee aan de oproep van De Digitale Nieuwegeiner, èn aan dezelfde vraag van pen.nl, om foto’s van winters Nieuwegein te maken en in te sturen gehoor te geven, kwam ze tot de ontdekking dat haar wandeling moest worden aangepast omdat de voetgangersbrug over de Doorslag tijdelijk was verwijderd. Tóch maar een foto gemaakt en ingezonden, men weet immers nooit.

Vandaag ontving onze redactie van lezer Piet van Blerck een tweetal foto’s, gemaakt vanaf het Hooglandse Jaagpad. Een dikke knipoog naar onze rubriek Toen&Nu. De eerste foto maakte Piet afgelopen zomer. De tweede foto gisteren. En op de tweede foto is de toevallig (of níet toevallig) de nieuwe voetgangersbrug te zien. Loes kan haar eerder voorgenomen wandeling dus nu maken. De redactie wacht haar foto’s af!

 

Overigens, ook jóuw foto’s zijn altijd welkom. Stuur ze naar redactie@pen.nl, vermeldt wel je naam en de locatie. Succes!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!