Voetbalmeiden F3M Vreeswijk Kampioen 2015

Afgelopen zaterdag 28 november 2015 was het een luxe kampioenendag voor de voetbalmeiden van F3M VSV Vreeswijk. Isa, Isabella, Kim, Demi, Charissa, Laura, Daisy, Julia, Sophie, Gabriella en Nobelie moesten al vroeg in de morgen om 08.15 uur verzamelen om hun tactiek te bespreken met de trainers/leiders Andre en Samantha, dit in het clubhuis van VSV Vreeswijk.

Na de bespreking liepen de meiden rustig naar buiten, totdat ze een prachtige limousine voor de deur zagen staan. Ze gingen helemaal door het dolle heen. Geheel in stijl van kampioenen werden ze per limousine voor hun kampioenswedstrijd vervoerd naar Montfoort om te spelen tegen MSV19. In de limousine hadden de meiden disco muziek, lampen en kinderchampagne.

Om 09.35 startte de wedstrijd en ook deze wedstrijd wisten de meiden te winnen met maar liefst 1-8. Als echte kampioenen vertrokken ze met gierende sirenes en knipperende lampen in de limousine richting het clubhuis van VSV Vreeswijk. Hier stonden alle ouders en een aantal clubleden om de winnende meiden binnen te halen met brandende fakkels en muziek. In het clubhuis kregen ze een kampioensshirt en een voetbalbeker uitgereikt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk