Voetbalkooi Prinsessenweg

De gemeente heeft bouwaanvraag ingediend voor het plaatsen van een voetbalkooi op een grasveld ten oosten van de Prinsessenweg in het bestemmingsplangebied Vreeswijk noord. De aanvraag is strijdig met het bestemmingsplan.

De locatie heeft de bestemming groenvoorziening. Hoewel er bouwwerken (geen gebouwen!) op deze locatie kunnen worden geplaatst, voldoet de voetbalkooi niet aan de maten die hiervoor zijn opgesteld. Het college heeft besloten medewerking te verlenen aan de start van een artikel 19 vrijstellingsprocedure. Hiertoe zal de aanvraag met bijbehorende stukken gedurende vier weken ter inzage worden gelegd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft schriftelijk zijn zienswijze kenbaar te maken.

De terinzagelegging wordt gepubliceerd in de Molenkruier. Voordat deze procedure in gang wordt gezet wordt er eerst nog advies gevraagd aan het wijknetwerk en de jeugdraad.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren


%d bloggers liken dit: