Voel je je somber?

Ben je tussen de 12 en 30 jaar en voel je je somber? Of heb je iemand in je omgeving die hier last van heeft? In het voorjaar 2005 worden door Altrecht Preventie o.a. een Chatbox en een live groep ‘Grip op je dip’ georganiseerd, ook kunnen jongeren en hun omgeving mailen met een deskundige.Voel je je rot, heb je nergens zin in, kan je je slecht concentreren, slaap je slecht en pieker je veel? Heb je al langer last van een dip en het gaat niet vanzelf over? Gaat het ten koste van je school, thuis of vrienden? Voor jongeren die kampen met sombere gevoelens en op zoek zijn naar informatie om verder te komen, maar ook voor directe betrokkenen van deze jongeren, biedt Altrecht Preventie verschillende mogelijkheden:Ben je gemotiveerd om in een groep te werken aan je dip? Dan kun je je opgeven voor een online cursus ‘Grip op je dip’, die je in een gesloten chatbox volgt samen met maximaal 6 andere jongeren, onder leiding van een deskundige. De Chatbox (8 bijeenkomsten) start op dinsdag 12 april en vindt wekelijks (8 keer) van 16.00 – 17.30 uur plaats. Ook kun je deelnemen aan een live cursus Grip op je dip. Deze training start op maandag 4 april en vindt wekelijks (8 keer) van 14.00 – 16.00 uur plaats op het ROC Midden Nederland op de Vondellaan in Utrecht.

Zit je met vragen, wil je tips of je verhaal kwijt? Dan kun je ook mailen met een deskundige via dip@altrecht.nl, een digitale service voor jongeren en hun omgeving, waarbij je 8 keer over en weer kan mailen.

Ben je ouder dan 18 jaar en gemotiveerd om zelf thuis aan de slag te gaan met je sombere gevoelens, dan kun je je ook opgeven voor de individuele zelfhulpcursus ‘Sombere gevoelens?

Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op www.altrecht.nl/preventie of www.gripopjedip.nl, of bel/mail met Altrecht Preventie 030-6999150 / secr.preventie@altrecht.nl.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: