Voedselbank winkelt 1 minuut gratis bij Kruidvat

Kruidvat opende vandaag de deuren van haar nieuwste winkel aan de Markt 48 in Nieuwegein. De winkel was voorheen gevestigd aan de Boogstede 16. De voormalige Dirx drogisterij is omgebouwd tot Kruidvat winkel. De opening werd gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht John van Adrichem één minuut gratis winkelen voor Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein. Bij de Voedselbank is, naast voedsel, erg veel behoefte aan baby- en verzorgingsproducten. John ging dan ook naar huis met een grote hoeveelheid producten als babyvoeding, deodorant, shampoo en schoonmaakmiddel.

Winkelmanager Henriette van Burgel is trots op haar nieuwe winkel. ‘De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks een grote hoeveelheid verrassende aanbiedingen. Klanten kunnen terecht voor een uitgebreid assortiment. Van zelfzorg geneesmiddelen tot luiers en van verzorgingsproducten tot accessoires en leuke seizoensartikelen. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd en wekelijk verrassen we met nieuwe acties en aanbiedingen. Bovendien kunnen klanten met hun Jouw extravoordeelkaart profiteren van cadeaus, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Nieuwegein en omgeving uit om een kijkje te komen nemen. De opening wilden we op bijzondere wijze met onze klanten vieren. Daarom hebben we hen opgeroepen om een goed doel te nomineren die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. We zijn erg blij dat we het goede werk van Voedselbank Nieuwegein – IJsselstein met deze actie extra kunnen steunen’, aldus van Burgel.

John van Adrichem, coördinator bij de Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein, is ontzettend blij met de prijs: ‘Momenteel deelt de Voedselbank ruim 80 pakketten per week uit. Om dit te realiseren zijn wij afhankelijk van producten die worden aangeleverd door leveranciers en particulieren. Baby- en verzorgingsproducten worden sporadisch aan het weekpakket toegevoegd, aangezien het relatief kostbaar is en het aanbod minimaal. Dankzij deze actie kunnen we dan ook een heleboel mensen blij maken.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren