Voedselbank Nieuwegein krijgt kaarten voor ‘Het Groot Niet Te Vermijden’

Eens naar het theater, dat wil toch iedereen? Zeker als het gaat om muziek om naar te kijken en theater om op te dansen. Toch zijn er, ook in Nieuwegein en IJsselstein, mensen die onder een bepaald bestaansminimum moeten leven en zich een avondje theater niet kunnen veroorloven.

Daarom heeft Rotaryclub Nieuwegein, op initiatief van ‘PLUS Van Loon’, speciaal voor deze mensen twee rijen – 43 stoelen – gereserveerd in ‘De Kom’ voor de voorstelling ‘Het Groot Niet Te Vermijden’ op 21 maart.

Donderdagmorgen heeft de voorzitter van de Rotaryclub Nieuwegein de toegangsbewijzen overhandigd aan de voorzitter van de ‘Voedselbank Nieuwegein – IJsselstein’ om deze te verdelen onder de cliënten, zodat deze een avond ademloos kunnen luisteren, ongecompliceerd lachen en gewoon ouderwets goed en ongedwongen genieten.

‘Rotaryclub Nieuwegein wil met haar activiteiten een bijdrage leveren aan een betrokken samenleving, contacten tot stand brengen en steun geven aan elkaar. Dit initiatief past daar prima bij’ aldus Henk Satijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren