Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein werkt samen met Aldi IJsselstein

Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein en de Aldi in IJsselstein werken sinds een paar weken succesvol nauw samen. Aldi verstrekt meerdere keren per week levensmiddelen.

‘We zijn heel erg blij met de samenwerking met Aldi. Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein reikt wekelijks voedsel uit aan 85 cliënten. Van Aldi ontvangen we mooie verse producten en ook diepgevroren vlees; een verrijking van onze pakketten’, aldus Cor van Dalen, voorzitter van de voedselbank.

De Voedselbank Nieuwegein-IJsselstein is erg blij dat, naast de goede contacten met de Albert Heijn, de Jumbo en de Plus Supermarkten, deze nieuwe mogelijkheid er op lokaal niveau bij is gekomen. Zo kunnen wij onze cliënten van een nog beter voedselpakket voorzien.

In Nederland zijn er op dit moment 520 uitgiftepunten van 167 voedselbanken met in totaal meer dan 10.000 vrijwilligers die het mogelijk maken de voedselpakketten samen te stellen. De voedselbanken helpen de armste mensen in de samenleving door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren