Vocking Vleeswaren duurzaam bezig

Het familie bedrijf Vocking Vleeswaren in Nieuwegein heeft als eerste bedrijf in de provincie Utrecht zijn huidige verlichting vervangen voor CCFL verlichting. Deze duurzame vorm van verlichten zorg ervoor dat er 47% bespaart op de huidige energiekosten van de verlichting.

Directeur Paul Vocking, alweer de vijfde generatie van het familiebedrijf: ”Naast dat we nu beter omgaan met het milieu, wat ik overigens zeer belangrijk vind, is het ook nog eens mooi meegenomen dat we aanzienlijk kunnen besparen op onze energiekosten. Bovendien gaan deze lampen ook nog eens veel langer mee dan onze oude tl-verlichting, zodat we minder vaak ons arbeidsproces hoeven te onderbreken om een lamp hoeven te verwisselen.”

“Gelukkig konden we gewoon onze huidige tl-armaturen gebruiken, hierdoor zijn de kosten voor de aanpassing zeer laag gebleven” aldus Paul Vocking. “Daarnaast hebben we op advies de kleur van onze verlichting veranderd, waardoor ons personeel een veel prettiger werkomgeving heeft.”

De CCFL (Cold Cathode Fluorescentie Lamp) is een verlichtingstechniek die al decennia lang gebruikt wordt als verlichting in de platte beeldbuizen zoals in computerschermen en televisies. De kwaliteit van deze techniek heeft zich inmiddels al bewezen. Het is een duurzame en goed betaalbare vervanging voor de huidige tl-verlichting. De CCFl verlichting bij Vocking Vleeswaren is geleverd door MVG energy solutions uit Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk