Vluchtauto van moordenaar Bakkali gestolen in Nieuwegein

De auto waarmee de moordenaar van Reduan Bakkali gisteren wist te vluchten is eind januari gestolen in Nieuwegein. Dat meldt de politie. De personenauto van het merk Seat Type Leon, was voorzien van vervalste kentekenplaten na de diefstal met daarop het kenteken 45-XK-SX. Dit kenteken is een bestaand kenteken dat in de regio van Rotterdam thuishoort maar de eigenaar heeft niets met dit ernstige incident te maken. Rechercheurs van het onderzoeksteam naar de dood van Reduan Bakkali zijn dringend op zoek naar getuigen die de verdachte in de vluchtauto hebben zien rijden.

De gestolen Seat Leon

Volgens de politie is de afgelopen tijd waarschijnlijk met de auto rondgereden in het Gooi. De politie hoopt op getuigen die de verdachte in de vluchtauto hebben zien rijden.

Het slachtoffer, Reduan Bakkali, is de broer van kroongetuige Nabil Bakkali uit Utrecht, die verklaringen heeft afgelegd tegen de zogeheten Mocro-maffia. Het incident gebeurde gisterochtend rond 09.00 uur bij de NDSM-werf in de hoofdstad. De man had een sollicitatiegesprek voor zichzelf geregeld bij het bedrijfje. Reduan Bakkali wilde volgens het OM geen strenge beveiliging en had geen strafblad.

Omroep West meldt dat andere familie van Nabil Bakkali in de nacht van donderdag op vrijdag uit een huis in Den Haag zijn gehaald. Volgens de omroep gebeurde dat om de veiligheid van het gezin te waarborgen. Het blijkt te gaan om het gezin van Khalid, topman bij KPMG.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren