Katern

Vlogger StukTV uit Nieuwegein aangehouden

In Leeuwarden zijn vrijdagmiddag 12 februari drie vloggers aangehouden voor het in brand steken van een caravan. Een van hen is de 24-jarige man Thomas van der Vlugt uit Nieuwegein. De anderen zijn een 26-jarige inwoner van Uden en een 24-jarige inwoner van Beverwijk. Ze maakten opnames voor het populaire YouTube-kanaal StukTV.

De jongens hadden van te voren geen toestemming of vergunning aangevraagd voor het in brand zetten van de caravan. Nadat er hevige rookontwikkeling stond bij het in de hens zetten van een caravan, werd de brandweer opgeroepen. De caravan brandde volledig uit en een auto raakte zwaar beschadigd. Volgens het drietal was de brandstichting uit de hand gelopen.

Het eerste bluswagen die op de omroep was afgekomen bleek niet voldoende om de brand te temmen. Waarna er extra hulp moest komen. De kosten van de brandweer worden nu waarschijnlijk op de drie vloggers verhaald.

De drie vloggers; Giel, Thomas en Stefan van StukTV gaan compleet STUK voor JOU! Jij bepaalt welke onzinnigheden deze gasten iedere week moeten uithalen. Op deze site komen alle belachelijke opdrachten bij elkaar en bepaalt de hoeveelheid stemmen welke stunt ze dit keer moeten uithalen. Heb jij een goed idee, stuur dat dan in!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk