Vitras doet mee aan beddenrace

Met een team van 11 medewerkers neemt zorgorganisatie Vitras op zondag 13 september 2015 deel aan de beddenrace. Deze beddenrace organiseert het St. Antonius Onderzoeksfonds in het centrum van Nieuwegein om op ludieke wijze geld op te halen voor medisch onderzoek. De start is om 16.00 uur.

Met de deelname aan de beddenrace laat de betrokken Vitras zien dat zij de doelstellingen van het St. Antonius Onderzoeksfonds in haar werkgebied ondersteunt. Het St. Antonius Onderzoeksfonds heeft tot doel klinisch wetenschappelijk onderzoek in het St. Antonius Ziekenhuis, alsmede activiteiten die daarmee verband houden op medisch en verpleegkundig vlak, te bevorderen, initiëren en te stimuleren.

De deelnemers van Vitras komen uit de gemeenten Lopik en Nieuwegein. Zij strijden tijdens de ludieke race tegen Avex, HBL Blomer, FC Utrecht, Oosterlicht College, ROC Midden Nederland, Sport ID Nieuwegein, de Raad van Bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis, de afdeling Hart en Vaatziekten van het St. Antonius Ziekenhuis en TNT Innight. Het snelste maar ook het meest ludieke bed zal een prijs winnen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren