VIP-ochtend Mauritsschool groot succes

Op woensdag 24 juni mochten peuters van kinderdagverblijf Kruimeltje en ouders met peuters de VIP-ochtend bezoeken. Via de rode loper werden de kinderen en ouders welkom geheten op de Mauritsschool. Er was een gevarieerd programma voor de kinderen samengesteld. Er werd een prentenboek voorgelezen, geverfd, liedjes gezongen en uiteraard was er een beker limonade en een fruithapje.

Hierna zijn juf Eszter en juf Gerda met de kinderen naar het speellokaal gegaan voor spelletjes met de bal. Tijdens al deze activiteiten werden de ouders voorzien van koffie, thee en wat lekkers. De directeur verzorgde daarna de rondleiding door de school. Bij de afsluiting kregen de kinderen een kleurplaat mee en nog andere cadeautjes, ter herinnering aan de geslaagde VIP-ochtend op de Mauritsschool.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren