Vintage Modeshow bij Kringloop Plaza

Zaterdag 17 november a.s. organiseert Kringloop Plaza aan de Ravenswade 54 op industriegebied de Liesbosch in Nieuwegein een grote Vintage Modeshow. Tijdens deze modeshow word een grote collectie kleding, zowel dames als heren, als vintage, feest en merkkleding getoond die in de winkel hangen. De medewerkers hebben deze kleding de laatste twee maanden apart gelegd voor deze show. Vintage kleding is momenteel ‘hot’ en zeer gewild. Vooral onder jongeren. De modeshow begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

Over Kringloop Plaza
Kringloop Plaza is het grootste Kringloop warenhuis van Nieuwegein. Met 2500m2 zorgen zij er iedere dag voor dat u alle benodigdheden kunt vinden. De winkel is 7 dagen per week open.

Kringloop Plaza moet niet verward worden met een tweedehandswinkel. Tweedehandswinkels kopen hun goederen in, kringloopcentra bevoorraden zich met goederen die door mensen zijn afgedankt en die voor niets ter beschikking worden gesteld. Deze worden vaak aan huis opgehaald. In de sorteerafdeling worden ze vervolgens gesorteerd, gecontroleerd, zo nodig gerepareerd en schoongemaakt. Daarna worden ze in de kringloopwinkel weer aangeboden. Een deel van de opbrengst gaat naar en goed doel. Bij Kringloop Plaza is dat: KiKa, Ronald MC Donald en de Hersenstichting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren