Vijfde Beursvloer op donderdag 20 november

Samen voor Nieuwegein, het netwerk voor maatschappelijk betrokken organisaties, houdt op donderdag 20 november 2014 van 16.00 tot 18.00 uur de vijfde editie van de Beursvloer in Nieuwegein.

Speciaal voor maatschappelijke organisaties vindt de workshop Goede Zaken op maandagavond 13 oktober van 19.30 uur tot 22.00 uur plaats. De deelnemers leren hoe ze de wensen en het aanbod kunnen formuleren en hoe ze dit presenteren aan de bedrijven. Inschrijven voor deze workshop kan tegelijk met de inschrijving voor de beursvloer.

Ook deze keer wordt de Beursvloer gehouden bij Ballast Nedam aan de Ringwade 71. Op de beursvloer handelen bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheid met gesloten beurs. De opening van De Beursvloer wordt gedaan door wethouder Johan Gadella. Daarna gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek over vraag en aanbod. Ze doen dit in verschillende hoeken met onder meer de thema’s kennis en kunde, middelen en materialen en helpende handen. De zogenaamde hoekmannen helpen met de registratie van de match op een formulier.
De partijen gaan met het formulier naar notaris Marco Sutter. Hij bekrachtigt de match en geeft het formulier door aan accountant Jeroen Witteveen van Blömer Accountants. Hij bepaalt de maatschappelijke waarde, zodat aan het einde van de beursvloer een bedrag bekend gemaakt kan worden wat er in totaal is verhandeld. Voor iedere match krijgt de aanwezige een wuppie. Fotograaf Kees van der Meer legt alle matches vast. De matches worden later uitgevoerd.

Burgemeester Frans Backhuijs sluit de Beursvloer. Aan hem is ook de eer om de opbrengst bekend te maken.

Voor informatie en inschrijven kunnen belangstellenden naar de website van Samen voor Nieuwegein of mailen naar info@samenvoornieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk