5 Tips voor als je op reis gaat met de auto

Je vakantie voorbereiden. Uit onderzoek blijkt dat voor 9 van de 10 Nederlanders de vakantie al begint op weg naar het vakantieadres, dat geldt ook voor de inwoners van Nieuwegein. Maar dat is niet altijd zonder stress… Wat moet er mee, wanneer wordt het druk op de buitenlandse snelwegen? ‘Geen zorgen: met een beetje hulp van de ANWB in Nieuwegein begint je vakantie gewoon heerlijk relaxed. Fijne vakantie!’ aldus de medewerkers van de ANWB winkel op Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein.

Laten we goed voorbereid op vakantie gaan. Want jouw vakantie … is géén vakantie voor je auto. Die moet honderden kilometers hard werken. Met een volle caravan, volle achterbak, volle dakkoffer en als het even tegenzit: een lege accu!

Gelukkig kun je, met de juiste voorbereiding, de kans op pech wel een stuk verkleinen. Echt met een goed gevoel op vakantie? Vergeet dan niet Wegenwacht Europa Service af te sluiten. Want dan helpen wij je bij pech gewoon weer verder. Je vakantie is te leuk om stil te staan. Enkele tips voor als je op reis gaat met de auto of over auto onderdelen kunnen we wel geven of kom gewoon langs in de ANWB winkel op Cityplaza.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren