Vijf-jarig lustrum Netwerk Alternatieve Geneeswijzen Nieuwegein

Het Netwerk Alternatieve Geneeswijzen Nieuwegein (AGN) bestaat vijf jaar. Opgericht op 19 januari 2008 wil het AGN belangstellenden een goed overzicht bieden welke alternatieve geneeswijzen in Nieuwegein te vinden zijn en welke behandelaars ze uitoefenen. Daarnaast biedt de AGN de aangesloten behandelaars de kans om kennis te maken met collega’s en hun werk.

Het netwerk AGN is ontstaan uit de behoefte aan contact op regionaal niveau van een aantal behandelaars. Het contact met andere behandelaars, al dan niet van dezelfde beroepsgroep, uit de regio Nieuwegein zorgt voor kameraadschap. Concurrenten worden collega’s. Daarnaast draagt het bij aan het beter kunnen doorverwijzen van cliënten. Doordat de behandelaar kennis kan nemen van het werk van zijn collega’s uit een andere discipline, kan hij beter inschatten of een van hen zijn cliënt verder kan helpen of niet.

Het hele jaar 2013 zal dan ook in het teken staan van het lustrum. Het AGN wil dit vieren met een intern en een extern deel. De interne viering voor uitsluitend leden heeft reeds plaatsgevonden op de oprichtingsdag zelf, 19 januari. Leden Lucie van der Veer (Biodanza) en Hans Busker (Tai Chi) gaven een workshop, die met groot plezier werden gevolgd. De viering werd afgesloten met een hapje en een drankje.

Het externe deel is dit jubileumjaar voor iedereen gratis toegankelijk en zal ook worden ingevuld met het geven van workshops. Door het hele jaar heen zullen verschillende onderwerpen de revue passeren. Het definitieve programma is nog niet helemaal rond. De eerste workshop zal worden gehouden op zondag 21 april en gaat over ‘Chakra’s’; wat betekenen ze, wat heb je eraan en hoe hou je ze gezond. Tezijnertijd zal op de eigen website meer informatie worden gegeven over tijd en plaats.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk