Katern

Vijf danskampioenen bij KRC Rolling

In het weekend van zaterdag 25 en zondag 26 juni werden de Nederlandse Kampioenschappen roldansen verreden. De Nieuwegeinse KRC Rolling deed maar liefst met 17 leden mee aan dit kampioenschap in Kerkdriel. Voor KRC was het een zeer succesvol kampioenschap, want de leden kwamen thuis met 5 keer goud, 3 keer zilver en 3 keer brons.

In de klasse Supermini’s werd Quinty van Lare 1e bij de Carlos Tango, Destiny Ibrahim werd hier 2e. Bij de basisdans werd Quinty 2e, Jesse Wesdijk werd 5e, Elwin Wesdijk behaalde een 62 plaats.

In de klasse Mini’s pakte Maureen Versteeg zeer overtuigend de 1e plaats. Djemylee van Blitterswijk werd 6e en Nova van Vliet 7e.

In de klasse Espoirs werd Esmée Verkerk verrassend de 1e plaats. Yentl Felter was goed voor zilver en Yesslin Fama werd 5e.

In de klasse cadet wist Karen Baruchello de concurrentie voor te blijven en pakte het goud. De 3e plaats was voor Kim Coenen. Sue During werd hier 5e en Natalie Hengst pakte een mooie 6e plaats.

In de klasse Jeugd werd Daphne Voogd dankzij een sterke vrije dans 3e. Nina Ghamari werd 4e en Kylie Helsdingen 5e.

En ten slotte werd Lisa van Trigt in de klasse junioren overtuigend 1e. Sharon Felter werd heel knap 3e en Megan Bus 4e.

Op 2 en 3 juli aanstaande worden in Nieuwegein de Nederlandse Kampioenschappen Kunstrolschaatsen in de disciplines figuren en vrijrijden in sporthal Galecop verreden. Iedereen is van harte welkom om de Nieuwegeinse delegatie aan te moedigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk