Vijf bestuurders met slok op tijdens controle op de A.C. Verhoefweg

Vrijdagaovond 29 september heeft de politie van Nieuwegein een grote controle gehouden op de A.C. Verhoefweg. Dit deed zij samen met het Verkeers Handhaving Team uit Lelystad. Tijdens de controle in Nieuwegein werden 278 bestuurders gecontroleerd. Ook in houten werd gelijktijdig een controle gehouden.

Op de A.C. Verhoefweg in Nieuwegein moesten 278 bestuurders blazen. Hierbij bleek bij vijf bestuurders dat zij te veel hadden gedronken. De hoogst gemeten waarde was 500 Ugl (max. = 220 Ugl). Zij mochten allen niet verder rijden en zullen een boete krijgen van het OM. Eén persoon heeft een bekeuring gekregen voor het rijden zonder rijbewijs (wel nuchter).

De politie op Facebook: ‘Hoewel wij niet iedere week een alcoholcontrole organiseren, controleren wij tijdens onze surveillance ook met enige regelmaat bestuurders op het gebruik van alcohol.’ Rond 03.00 uur werd de controle beëindigd.

Fotofragment uit filmpje politie Nieuwegein tijdens de controle

Foto Michael Simonse rond 02.30 uur

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren