Viering Dierendag in het Natuurkwartier

Zondag 6 oktober is iedereen, jong en oud, tussen 11.00 – 16.30 uur welkom op de viering van Dierendag in het Natuurkwartier. Er zijn diverse leuke activiteiten die in allemaal in het teken staan van je favoriete huisdier.

Zo is er een dierenkeuring van 13.00 – 15.00 uur voor konijnen, cavia’s, hamsters, muizen en ratten. De oppasservice is aanwezig, als je je eigen huisdier mee wilt nemen. Je kan samen met je huisdier op de foto. Met allerlei leuke activiteiten kan je stempels verdienen voor op je DierendagDoekaart. Zo is er o.a. een bijenknutsel, kruiwagenrace, een voer quiz, koe melken. Daarnaast kun je je laten schminken als je favoriete huisdier, je uitleven op het springkussen en stoepkrijten. We sluiten de dag af met het maken van groentetaarten voor de dieren en de koeien beslissen wie het mooiste stoepkrijt tekening heeft gemaakt.

De viering van Dierendag is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 11.00 tot 16.30 uur in het Natuurkwartier aan de Geinoord 9-12 in Nieuwegein. In verband met de verwachte drukte vragen we iedereen om met de fiets of te voet te komen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren