Katern

Vierde voorrronde IJsselpop 2002

Vrijdag 22 februari is al weer de vierde voorronde van IJsselpop. Iedere laatste vrijdag van de maand is er een voorronde, waaruit door een terplekke gekozen jury een winnaar aangewezen zal worden die naar de finales doorgaat. De derde voorronde leverde voor de band “Het Vervolg” een directe plaats op het festival van 21 september op. Zij waren zo goed dat de jury en de organisatie hen als beloning een plaats op het festival toe bedeelde.

De bands die deze vierde voorronde zullen strijden om een plaats in een van de twee finales, die later dit seizoen gehouden worden, zijn:

QFUSION vier stijlen, vier persoonlijkheden, vier vrienden en fusion. TYPHOON, brengt alternatieve rock met een gevarieerd en eigenzinnig eigen geluid. En INÙMANE uit Houten, staat bekend om hun melodieuze, harde en melancholische muziek, die zweeft tussen mooi en verwoestend.

Genoeg reden dus om op vrijdag 22 februari naar de vierde editie van de voorronde IJsselpop 2002 te komen. De voorronde wordt gehouden in “Highlands”, Hoogland 1 (150 meter voorbij Mc Donalds) te IJsselstein. De entree voor deze avond bedraagt slechts € 2,30 en begint om 21.30 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk