Vierde Sluizenfestival op zaterdag 22 juni 2013

Voor de vierde keer organiseert Zeemanskoor De Brulboei uit Nieuwegein op zaterdagmiddag 22 juni tussen 13.00 uur en 17.30 uur het Sluizenfestival voor zeemans- en shantykoren. Het Shantykoor Rotterdam, het Visserskoor uit Spakenburg, het vrouwenkoor De Dolle Diva’s en uiteraard het organiserende Zeemanskoor De Brulboei uit Nieuwegein treden op op de pontons op het water van de Oude Sluis in de Vreeswijk.

Het zal een bijzonder gezellige muzikale middag worden, waarvan bezoekers vanaf de trappen, de kades en de terrassen kunnen genieten. Bijzonder dit jaar is dat het vrouwenkoor de Dolle Diva’s de luide galmen over het water zal laten klinken. Even iets anders ertussendoor: de smartlappen en levensliederen van het 10-jarige Diva-koor onder leiding van dirigente Ria Aukes. Bezoek is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren