Vierde kinderkrant van de Kinderambassadeurs in teken van pesten

De kinderkrant is weer uit, het is deze keer een themakrant. Deze vierde editie gaat over stoppen met pesten, ‘want… pesten is NIET cool’ aldus de kinderen van de Kinderambassadeurs in Nieuwegein die de krant maakten. Deze uitgave wordt ook voor het eerst gedrukt als papieren krant omdat het een belangrijke editie is. ‘Wij gaan de kranten op vrijdag 16 april brengen bij de basisscholen, de bieb en nog meer plekken waar kinderen zijn.  Ook zullen wij papieren kranten bij ons hebben tijdens onze activiteiten en evenementen’ geeft Fay van Zuilen aan. Zij is één van de eerste Kinderambassadeurs in Nieuwegein en doet dat in haar wijk Fokkesteeg.

Fay van Zuilen

Fay: ‘Voor het schrijven van het voorwoord bedenken we steeds weer een bekende Nieuwegeiner aan wie we meer kunnen vragen over het thema. Ik had bedacht om Dennis Kroon te vragen. Was voor mij wel makkelijk, want zijn vrouw is een goede vriendin van mijn moeder. Dennis werkt bij de soldaten. Hij is ook op missie geweest en nu maakt hij vlogs voor de militairen. Dennis kan heel mooi zingen. Hij deed een tijd geleden mee aan The Voice of Holland en alle vier de stoelen draaiden voor hem. Ook heeft hij gezongen toen het Veteranendag was. De koning was er ook bij en die klapte voor Dennis.’ Klik hier voor de kinderkrant van deze maand en lees in het voorwoord wat Dennis Kroon van pesten vindt.

Wordt ook Kinderambassadeur
Zijn er kinderen tussen de 9 en 13 jaar die het ook belangrijk vinden om iets voor de kinderen in Nieuwegein te betekenen en Kinderambassadeur willen worden? Meld je dan aan! Er worden nog steeds collega’s gezocht. Aanmelden kan via het e-mailadres: info@kinderambassadeursnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren