Vier partijen door naar de volgende ronde Nieuwegein@Work

Begin januari heeft de gemeente ondernemers uit Nieuwegein en omstreken uitgedaagd om nieuwe concepten te ontwikkelen voor inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ondernemers met de beste ideeën krijgen begeleiding van een businesscoach. Hiermee kunnen zij hun plannen aan scherpen en kans maken op een startbedrag van maximaal €60.000 om het idee ook daadwerkelijk uit te voeren.

Vijftien ondernemers hebben een plan ingediend bij de gemeente. Dit waren zowel bekende partijen uit Nieuwegein, inwoners met een goed idee, als ondernemers uit andere regio’s die graag in Nieuwegein aan de slag willen. Vorige week heeft de jury kennismakingsgesprekken gevoerd. Op basis van deze gesprekken zijn er vier organisaties door naar de volgende ronde van de challenge; Bijzondere Zorg Midden-Nederland, DOK 30, Groene Bouwhekken, Humanitas.

De komende twee maanden gaan deze ondernemers aan de slag met het aanscherpen van hun businessplan. Op 26 april presenteren zij hun plannen aan de jury en wordt de winnaar (of winnaars) van de challenge bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren